Vårt team

Vi som jobbar här

Niklas

Niklas Johansson

Niklas är chef över gänget och honom träffar du ofta i kundmottagningen, men ibland hittar vi honom även ute i verkstaden. Utöver detta säljer Niklas maskiner för materialhantering från t.ex. Hyundai och Ausa. I verksamheten ingår även försäljning av begagnade maskiner för lantbruk, entreprenad och skogsbruk. Hör av dig till Niklas och berätta vad du behöver!

Pernilla

Pernilla Blomroos

Pernilla träffar du i kundmottagningen, där ser hon till att du får en passande tid bokad, och att det blir rätt däck och service till ditt fordon. När hon inte servar kunder så fixar hon med beställningar, fakturering och marknadsföring av företaget.

Robert

Robert Jäkälä

Robert jobbar ute i verkstaden och har mångårig erfarenhet av däckbranschen. I verkstaden monterar han allt från små skottkärrshjul till stora däck för traktorer och entreprenadmaskiner. Det som Robert inte monterar, det går inte att montera. Mellan däckjobben gör Robert även oljebyten, AC-service och andra mindre verkstadsjobb.

Robert Rosenholm

Robert Rosenholm

Robert är en av våra erfarna fordonstekniker. Med många år i verkstadsbranschen så löser Robert det mesta han stöter på. Man hittar honom i regel ute i verkstaden böjd över eller in under någon bil. 

Johnny

Johnny Lindgren

Johnny hittar du ute i verkstaden där han i huvudsak jobbar med alla typer av däck. Johnny har många års erfarenhet från olika däckverkstäder och är snabb som en vessla när den kommer till däckjobb. Utöver det gör Johnny även enklare bilservice, AC-service, hjulinställningar m.m. Ibland kan du även träffa Johnny i kundmottagningen.

Johnny Pensar

Johnny Pensar

Johnny är en av våra fordonstekniker som har mångårig erfarenhet i verkstadsbranschen. Han har tidigare jobbat mycket med Ford under många år, men även andra bilmärken. Johnny hittar man självklart ute i verkstaden i full gång med att serva eller reparera någon bil.

Är du vår nästa medarbetare?

Jobba hos oss

Vi behöver ofta extra personal, speciellt till däcksidan under högsäsongerna. Ibland öppnar sig även möjligheten till ordinarie tjänster. 

Vi är intresserade av dig som gillar att jobba i ett periodvis högt tempo. Du jobbar bra i team, är punktlig och noggrann. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av däck och/eller verkstadsjobb. Har du en fordonsteknisk utbildning är det meriterande. Din personlighet är viktig för oss, vi är ett sammansvetsat arbetsteam och vi prioriterar en god arbetsmiljö med trevlig stämning bland personalen. 

Är du vår nästa medarbetare? Tveka inte att kontakta oss! För rätt person finns alltid möjligheter.

Mejla in en ansökan med personligt brev och CV till niklas@primalube.ax