Vårt team

Vi som jobbar här

Niklas

Niklas Johansson

Niklas är chef över företaget, han ansvarar för försäljningen av däck till tunga maskiner som till exempel traktorer, lastbilar och entreprenadmaskiner. Niklas jobbar även med försäljning och förmedling av olika typer av truckar för materialhantering. Nya truckar från Hyundai och Ausa, men även begagnade truckar av alla de slag. Utöver truckar så säljer Niklas behändiga små traktorer av märket Solis.

Pernilla

Pernilla Blomroos

Pernilla är platsansvarig för verkstaden och henne träffar du ofta i kundmottagningen. Hon är spindeln i nätet som ser till att den dagliga verksamheten rullar på och att vi har rätt person på rätt plats.  När hon inte servar kunder så fixar hon med bland annat beställningar, fakturering och marknadsföring av företaget.

Robert Rosenholm

Robert Rosenholm

Robert är en av våra erfarna fordonstekniker. Med många år i verkstadsbranschen, och ett stort intresse så löser Robert det mesta när det kommer till bilar. Man hittar honom i regel ute i verkstaden böjd över eller in under någon bil. 

Johnny Pensar

Johnny Pensar

Johnny är en av våra fordonstekniker som har mångårig erfarenhet i verkstadsbranschen. Favoritsysslan är att byta och reparera vindrutor, som också är Johnnys expertområde. Du kan även träffa på honom i kundmottagningen ibland.

vianor_logo_r_member_2017_RGB

Jonas Hellström

Jonas är vår nyaste tekniker som började hos oss direkt efter att han avslutat sin utbildning till fordonsmekaniker våren 2023. Jonas är lugn och metodisk i alla lägen och han är en fena på service och reparationer.

Är du vår nästa medarbetare?

Jobba hos oss

Vi behöver ofta extra personal, speciellt till däcksidan under högsäsongerna. Ibland öppnar sig även möjligheten till ordinarie tjänster. 

Vi är intresserade av dig som gillar att jobba i ett periodvis högt tempo. Du jobbar bra i team, är punktlig och noggrann. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av däck och/eller verkstadsjobb. Har du en fordonsteknisk utbildning är det meriterande. Din personlighet är viktig för oss, vi är ett sammansvetsat arbetsteam och vi prioriterar en god arbetsmiljö med trevlig stämning bland personalen. 

Är du vår nästa medarbetare? Tveka inte att kontakta oss! För rätt person finns alltid möjligheter.

Mejla in en ansökan med personligt brev och CV till niklas@primalube.ax